Кои сме ние?

Ние сме екип от бизнес партньори и приятели. Всеки от нас е с различна история, интереси, занимания, професия, семейно положение и възраст, и това ни дава различна гледна точка за развитие. 
Имаме доказано работеща система за развитие на нови бизнес партньори.

Таня Атанасова 

Майка на 2 дъщери, икономист по образование, работила съм 8 г. в банковата сфера, след което загърбих всичко и се отдадох на нещо ново и непознато. И вече над 10 години участвам в организиране на събития и обучения, което ме изпълва с радост, страст и ентусиазъм всеки ден.
Силно вярвам, че всеки човек има потенциал, който може да разгърне в подходящата среда.

Катя Найкова 

Експерт, с над 25г. опит в управлението на стандартни бизнеси в България.
 Не се спирам пред предизвикателствата от живота, а напротив те са моят стимул.
Моето мото е „Няма нищо невъзможно в този свят, ако е достатъчно силно желанието.“

Надя Барбова 

Здравейте! Казвам се Надя Барбова. Инженер – химик по образование, но творец по душа.
Омъжена с малка дъщеричка. Няколко години съм се занимавала в сферата на козметичната индустрия и създаването на продукти, а сега създавам бизнес екипи.
За мен е важна свободата, възможността за развитие, хармонията и зареждащите взаимоотношения. Мисълта, която ме води е: “ Корабът е в безопасност в пристанището, но не за това са създадени корабите! “ – Джон Шед

Надя Каролева 

На 39 години, омъжена с дете на 7 години.
Завършила съм Маркетинг и Реклама в Нов Български университет, но винаги съм се интересувала от красотата и създаването на индивидуалност.
Съосновател съм на Starway Academy, където се развивам активно през последните 4 години. Тук изграждам своята самоувереност и намирам условия за свобода на мисълта. В търсене на позитивна среда и знания, аз получих бизнес развитие, най-вече благодарение на Академията, системата на работа, обученията и екипа

Пенка Карабова 

На 56 г.съм и повече от 15 години си партнирам с този екип. Инженер геолог по професия. Майка на една дъщеря.
Обичам да пътувам, да се забавлявам, да се обучавам, и продължавам да го правя, защото това променя нашите мисли и действия за един по-добър живот и вярвам, че с доброта и любов възможностите са неограничени и граница ни е небето.

Даниела Гоцева 

На 47 години от Кюстендил! 
Като типичен Водолей, обичам свободата, запознанствата, развитието, помощта, каузите, пътешествията, предизвикателствата, природата, сигурността и радостта. 

Валентина Михайловска 

От София,  инженер и педагог технически науки. Имам 24 години опит в индустрията. С течение на времето и обстоятелствата,  тя стана моя основна работа. Помогна ми да изградя живота си, такъв какъвто искам да е, да следвам мечтите си, отговаряйки на ценностната ми система.
Обичам независимостта, предизвикателствата и промяната, спорта във всяко отношение , да общувам с позитивни, търсещи възможности хора. Да помагам и подкрепям партньорите в  изграждане на бизнес и подобряване начина на живот е моя кауза. С теб съм във всяко начинание !

Вилиана Алексиева 

Икономист и социален педагог по образование. Семейна с едно прекрасно дете. Професионалният ми опит е в сферата на търговията и държавната администрация.
Моето мото е: “ И да мислиш, че можеш и да мислиш, че не можеш – все си прав! От теб зависи!“ 

Петя Младенова 

Помагам на хората да осъществят потенциала си докрай и да живеят значим живот, радвайки се на всеки миг по този път.
Моето мото е: „Всичко, до което се докосна, се превръща в успех. „

 Теодора Николова

Родена съм и живея в град София. Щастливо омъжена съм, имам две прекрасни деца-син и дъщеря. По образование съм инженер – конструктор на сгради и съоръжения, работя в сферата на услугите. Няма случайни неща. Има момент в живота, когато човек иска нещо различно. Аз търсих развитие, стабилност и финансии.
Намерих стабилен партньор, който отговори на изискванията ми. Превърна се в собствен бизнес тук и сега. Придобих нови умения, които се превърнаха в опит, а опитът в резултат. Щастието е въпрос на избор. Аз направих своят избор, да предам опита си, да покажа, че животът е прекрасен, че всеки човек има шанс и да е щастлив.
Всяка сутрин се събуждам с мотото, което ме води : „Бъдещето, това е огледалото на твоите решения днес!“ Вземи и ти своето решение, днес!

Цветелина Георгиева 

По образование икономист, по душа спортист. На 47 години съм, майка на 24 годишен син, обичам да се забавлявам, да уча и надграждам знанията и опита си.
Мотото, което ме води в живота е: „Господ не иска от нас задължително да сме успешни, но иска задължително да опитваме „. Вярвам, че давайки стойност и полза на хората развивам себе си.

Анка Вълкова

По професия технически радактор в полиграфията. Бакалавърска степен
Моето мото е:
„ Преди да се превърнете в лидер, успехът е свързан с личностното Ви израстване. Когато сте лидер, успехът е свързан с израстването на другите!“

Елена Малева 

От малък провинциален град Гоце Делчев. Омъжена, майка на три момичета.
За мен е важно да бъда пример за себе си и децата си, да имам свободата да се развивам в различни области, да бъда със семейството си когато искам, а не когато мога. 
В училище не ми вървеше много, но това не ми попречи да вляза в среда, която да извади потенциала в мен. 

Ана-Мария Панчева 

Обичам да комуникирам с хората! Това е моята страст! Обожавам да пея, занимавам се с това от 11 години. В момента съм студентка, втора година, уча в Софийския университет със специалност Комуникационен мениджмънт.
Обичам да се забавлявам и да танцувам, както и да се сприятелявам с хората! Моето мото е, че ако човек няма нещо, което да го вдъхновява, значи не живее пълноценно!

 Габриела Великова 

На 22г. от град София и съм студентка. Моето основно занимание е да помагам на младите хора да се развиват, да печелят повече пари и да открият свободата през нашата готова и работеща бизнес система.
Предприемачеството ми е в кръвта, а екипната работа – още повече. Когато бях на 18 станах партньор в Starway. Не исках да работя сезонни работи за малко пари, без кариерно развитие, само и само да се издържам докато уча, за това поех пътя на свободния бизнес. Обожавам това, че мога да работя отвсякъде и онлайн, нямам шефове и сама избирам колко да печеля. Свобода!

Мариана Тошева 

Инжинер-химик по професия. Майка на две деца. 25 години активно се занимавам с бизнеса на бъдещето. Моята страст е да помагам на българската жена да намери себе си и да живее по-добре.
Мотото ми е: „Първо скачам и после разбирам дали имам криле.“ Имам стройна и  работеща система за създаване на успешни екипи и личности. Обичам природата, книгите, филмите, приятелите…живота!